Prodej, Chata, 80 m2, Pozemek 366 m2, Dolní Újezd

Cena: 1 390 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 5 986 Kč měsíčně
Druh: rodinná rekreace
Typ: prodej
Okres: Přerov
Lokalita: Dolní Újezd
PENB: G
Aktualizace: 02.05.2024 11:14
Číslo zakázky: 02045
Stav: výborný
Výměra pozemku: 366 m2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Kanalizace: ano
Topení: ano
Vážení klienti, ve výhradním zastoupení vlastníka si dovolujeme nabídnout zděnou chatu s pozemkem o 366 m2 a vlastní studnou na prodej, situovanou v zalesněné části obce Dolní Újezd. Objekt, jež je unikátní svým umístěním na samotě, nabízí dispozici 2+1 a je obklopen ze všech stran divokou přírodou. Naprosto jedinečná příležitost pro milovníky klidu, kteří si chtějí vytvořit svoje vlastní útočiště od všedního ruchu.

Kuchyně a koupelna s WC jsou umístěny v přístavku v 1.NP, na který navazuje hlavní stavba. Ta je dále rozdělena vždy po jedné místnosti v podlaží, které jsou vytápěny kachlovými kamny. Na pozemku se nachází studna s užitkovou vodou, jež není určena k přímé konzumaci. Z inženýrských sítí je na pozemku elektrická přípojka a nemovitost je přístupná po místní lesní komunikaci z obce Dolní Újezd. Dolní Újezd se nachází na úpatí Oderských vrchů 4 km severozápadně od města Lipníka nad Bečvou v údolí Moravské brány, která od sebe odděluje na jedné straně Jeseníky a na druhé straně Beskydy. Najdeme tu mateřskou i základní školu, praktického lékaře, poštu, sportovní areál a spousty možností k vycházkám do přírody.
Realitní makléř:

Martin Ferianec
tel: 420731323620

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 305 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop