Prodej, Rodinné domy, 5+1, 174 m2 - Přerov III-Lověšice

Cena: 6 900 000 Kč
Informace k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního s
Financování:na hypotéku za 29 718 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Přerov
Lokalita: Přerov
Ulice: Mírová
PENB: G
Aktualizace: 22.04.2022 11:11
Číslo zakázky: 00317
Stav: výborný
Výměra pozemku: 387 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Hledáte klidné a pohodové bydlení? Máme pro vás exkluzivní nabídku. Bydlet budete ve městě a zároveň taky na vesnici.

Realitní kancelář OKF REALITY Vám ve výhradním zastoupení majitele nabízí k prodeji rodinný dům v městské části Lověšice.

Stavba prošla kompletní a velmi zdařilou rekonstrukcí. Stačí se jen nastěhovat a bydlet.
Řadový, patrový dům z pálených cihel se nachází v klidné části obce Lověšice, do Přerova je to však pouhé 2 km. Stavba stojí na pozemku o ploše 192 m2 a k domu také náleží zahrada o ploše 195 m2, takže celkem máte k dispozici pozemek o ploše 387 m2. Celková užitná plocha činí 174 m2.

Obrovskou výhodou tohoto domu je přístup z obou stran, Ze zadní strany domu je vjezd zabezpečen pojezdovou, elektrickou bránou na dálkové ovládání. Na zahradě se nachází garáž se sekčními vraty, kde na 18 m2 můžete v klidu pečovat o své benzínové miláčky. K uskladnění veškerého náčiní, které potřebujete k údržbě domu a okolí je možné využít zahradní šopu. Dům je částečně podsklepený a jako další úložný prostor se nabízí i půda.

Další velkou výhodou domu je venkovní zázemí. Praktická pergola s venkovní kuchyní, udírnou, pípou a promítacím plátnem. Ve špatném počasí je možné pergolu uzavřít pomocí průhledných, stahovacích plachet, takže Vás ani špatné počasí neodradí od posezení venku. Co víc potřebujete k tomu, abyste zde mohli s rodinou trávit pohodové chvilky ve volném čase.

Samotný Dům má dispozici 5+1. V přízemí se nachází vstupní chodba, kuchyně s rohovou kuchyňskou linkou, varnou deskou a vestavěnými spotřebiči, jídelna, obývací pokoj s krbovými kamny a WC.

V prvním patře se nachází ložnice s vestavěnou skříní, dva dětské pokoje, koupelna s rohovou vanou a WC.
Na podlahách plovoucí podlahy a keramická dlažba. Okna plastová trojskla. Celý dům je zateplený a zdivo je izolováno injektáží.

Objekt je připojen na elektřinu, dálkový vodovod a veřejnou kanalizaci. Na pozemku je také k dispozici studna s čerpadlem. Vytápění domu je řešeno stropními, elektrickými infrapanely, které zajisté ušetří vaše výdaje na provoz domu a krbovými kamny v obývacím pokoji. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.

Obyvatelé obce mají k dispozici Mateřskou školu, knihovnu, fotbalové hřiště, dětské hřiště a nechybí ani pivnice a hostinec. Městská hromadná doprava je zde samozřejmostí.

Tak jak se Vám dům líbí? Pokud máte zájem si dům prohlédnout na vlastní oči, neváhejte kontaktovat makléře a domluvit si prohlídku.
Realitní makléř:

Jiří Pec
tel: 776 120 128

logo RK OKF reality

OKF reality
Žerotínovo nám. 174/29
Přerov
tel: +420 734 150 490
www.okfreality.cz
info@okfreality.cz

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 1 931 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop