Prodej rodinné domy, 183 m2, Pozemek 655 m2, Radslavice

Cena: 8 990 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize, včetně právního servisu
Financování:na hypotéku za 38 720 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Přerov
Lokalita: Radslavice
Ulice: Příčná 347
PENB: C 150 kWh/m2/rok
Aktualizace: 17.04.2024 22:59
Číslo zakázky: 02346
Stav: dobrý
Výměra pozemku: 655 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Vážení klienti, k prodeji Vám nabízíme atraktivní rodinný dům, koncipovaný jako 4+kk, s užitnou plochou 183 m2 a pozemkem 655 m2 v obci Radslavice.

Cihlový, dvoupodlažní dům disponuje garáží s elektricky ovládanými vraty, parkovacím místem pro několik vozů, venkovní pergolou a dětským hřištěm s trampolínou.

1.NP je dispozičně rozděleno na zádveří, chodbu, technickou místnost, samostatnou toaletu s umyvadlem a obývací místnost spojenou se světlým prostorným kuchyňským koutem, jenž má přímý vstup na terasu. Kuchyně je vybavena varnou sklokeramickou deskou s digestoří, vestavěnou troubou, mikrovlnou troubou, myčkou na nádobí a lednicí s mrazákem.

Dřevěným schodištěm z masivu, se dostanete do 2.NP, které je rozdělené na vstupní halu s úložným prostorem, koupelnu se sprchovým koutem, vanou a WC, ložnicí a dvěmi pokoji.

Podlaha v obytných místnostech je plovoucí vinylová, v ostatních místnostech je keramická dlažba. Okna jsou plastová s trojskly. Ohřev vody je zajištěn el. bojlerem a vytápění domu zajištuje elektrické podlahové vytápění s možností regulace teploty v každém pokoji.

Rovinatý kraj je jako dělaný pro nenáročné vycházky a výlety na kole. Díky příjemnému terénu zde vzniklo několik cyklostezek křižující široké okolí.
V obci je občanská vybavenost jako obchod, základní škola a Slaměníkova mateřská škola, dětské a fotbalové hřiště, sportovně střelecký klub a Myslivecký spolek „Katová“ Radslavice, který má v náplni ochranu přírody a péči o zvěř.

Možnost financování nemovitosti lze bez poplatku řešit s naším hypotečním partnerem. Pro více informací nebo sjednání prohlídky, prosím, kontaktujte, certifikovaného realitního makléře.
Realitní makléř:

Jaroslav Vojta
tel: 420728353070

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop