Pronájem sklady, 317 m2 - Lipník nad Bečvou

Cena: cena v RK
Informace k ceně: cena k jednání
Druh: prostory pro sklad
Typ: pronájem
Okres: Přerov
Lokalita: Lipník nad Bečvou
PENB: G
Aktualizace: 21.06.2024 10:39
Číslo zakázky: 02608
Stav: výborný
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Ve výhradní zastoupení majitele nabízíme k pronájmu skladovací prostory o ploše 317m2 umístěné v bezprostřední blízkosti vlakového nádraží Lipník nad Bečvou, na dálnici D1 cca 5min, což je výhodou pro využití jakéhokoliv přepravce. Hala je po celkové vnitřní rekonstrukci a je tedy možno ji využít nejen jako skladovací prostor, ale i pro menší výrobu, dílnu. Případná úprava závisí na potřebách podnikání budoucího nájemce, dohoda s majitelem možná, variabilita se nabízí. Jako sklad možno ihned. Rozměr haly : délka 27,50 m, šířka 9,40 m. Světlá výška je 4 m. Je opatřená dvěma sekčními vraty s výškou 3,39 m a šířkou 3,5 m. Součástí haly je zázemí, o celkové ploše 77,5 m2, které nabízí čtyři kanceláře(tři průchozí), společnou kuchyň, 3x wc z toho 2x vč. sprch. Do objektu je přiveden veřejný vodovod, (ohřev vody přes el. bojler) kanalizace. Prostory mají samostatný odpočet elektřiny. Vytápění pomocí krbu na tuhá paliva, hala bez vytápění, (možnost např. přímotopy). Objekt je zabezpečen vnitřním kamerovým systémem s dálkovým ovládáním. Bezpečnost ve venkovním prostoru podporuje veřejné osvětlení. Povrch v přístupnosti k hale je asfaltový.
Technická specifikace + výhody:
- plocha 240 m2 - betonová podlaha + 77,5 m2 - zázemí
- nosnost podlah 3 t/m2
- haly ve standardu A1
- sendvičové izolační panely (zateplení)
- nakládací rampy z odstavné koleje.
- přímé vjezdy - bezbariérový přístup haly
- veřejné parkovací plochy
- kamerové připojení
- elektřina -230,400W , jistič - 25A, (možnost 32A)
- výborná dostupnost pro dopravu
- Uvádíme energetickou třídu G z důvodu nedodání PENB vlastníkem nemovitosti, to však nekoresponduje s realitou!
Cena dohodu (nájem + energie samostatně). Vratná kauce ve výši jednoho nájmu, provize pro RK jeden nájem. K dispozici ihned nebo dle dohody. Pro více informací a prohlídku, kontaktujte makléře.
Realitní makléř:

Marek Kubíček
tel: 420608760007

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 30 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop